Tijdwaarneming met RaceResult

Sportevenementen timen doen wij met tijdwaarneming van RaceResult. Zowel hardlopen, cross, triatlon, wielrennen, mud-runs, zwemmen en sportdagen voor scholen verzorgen wij.

TIJDREGISTRATIE

Wij beschikken over meerdere antennes met zowel enkelbandjes als startnummers waarmee tijdwaarneming en tussentijden geregistreerd worden. Wij leveren ook de goedkoopste startnummers van Nederland.

Verschillende systemen

Afhankelijk van de sport kiezen wij voor verschillende systemen. Voor zwemmen gebruiken wij panel antennes die wij met een truss boven de finishlijn hangen. Voor wegwedstrijden hebben wij matten over het wegdek.

UITSLAGVERWERKING

Bij gebruik van het systeem wordt een operator van ons ingezet om de uitslagverwerking te verzorgen voor de spreker en op de website. Ook is een marathonklok  en monitor voor de spreker mogelijk.

INSCHRIJFBALIE

Wij hebben beschikking over meerdere inschrijfterminals, server en alle apparatuur en middelen om uw inschrijfbalie te verzorgen.

Sportrent.nl is onderdeel van Stichting 40Mijl en is aangesloten bij de Atletiekunie, Nederlandse Triathlon Bond en Koninklijke Wandelbond Nederland.

Sietse Veldstraweg 98
9833PC Den Ham (GN)

Telefoon: 085-2016534
E-Mail: info@40mijl.nl

KvK: 68168861
BTW nr: NL857330561B01
IBAN: NL53INGB0007712220